CV créé le :
29/10/2015
CV modifié le :
05/05/2024
Dernière connexion :
05/05/2024
Coordonnées
******
******
Adresse :
*********
Paris (75000)
Email :
******.******@*****.***
Port. :
*************
|
Executive Chef Chef Nicolas, Sénior
Référence : 562132
Expériences Professionnelles
janv. 2017
déc. 2019
|
Kitchen Sous Chef
|
|
|
|
Paul Restaurant Lagoona Mall & Porto Arabia Qatar, Azalea Group
|
|
|
janv. 2016
janv. 2017
|
Head Chef
|
|
|
|
Café Restaurant in Barwa Tower Asadd Qatar
|
|
|
janv. 2015
janv. 2016
|
Chef De Cuisine
|
|
|
|
LA villa Restaurant, Niece France south
|
Became in charge also in other outlets like Biella Mall of Emirates, Biella Time
Square, Fauchon Paris, Dubai Mall, Rich Café Emirates Mall, Fauchon Emirates
Mall Dubai 2009 - 2014
Sous Chef
|
|
janv. 2008
déc. 2009
|
|
|
|
|
Biella. DFC
|
|
|
janv. 2003
déc. 2008
|
Trainer Chef
|
|
|
|
Pizza & pasta maker for the Opening franchises of Biella Kuwait and Biella Qatar
|
Arabian park hotel Dubai ,
|
|
janv. 1999
déc. 2000
|
Chef De Parties
|
|
|
|
Andiamo Restaurant Park Hayat Dubai
|
|
|
janv. 1997
déc. 1998
|
|
|
|
|
La Fontana Detrive Italian Restaurant. (Altopaccio Firenze Italia)
|
|
|
janv. 1994
déc. 1996
|
Commis I
|
|
|
|
Sango Hotel sous Tunisia
|
|
|
|
Sous Chef
|
|
|
|
Medzo Mediterranean restaurant, Biella Wafi City
|
Wafi Hospitality Dubai, and hediard French restaurant Abu Dhabi Biella Marina Mall Abu
Dhabi. Carters UK brand in pyramids Wafi City
|
|
|
Head Chef
|
|
|
|
Arabia Pearl Doha Qatar
|
|
|
Compétences linguistiques
|
|